Skip to content Skip to footer

Om oss

Johns Garage

Med en genuin passion för sportbilar, entusiastbilar och aktiv bilkörning vill vi vara ett naturligt hem för alla likasinnade. Låt oss hjälpa dig med alla tänkbara önskemål kring sport- & entusiastbilar!

Oavsett om ni vill köpa bil, sälja bil eller serva din bil, kanske rent av trimma eller renovera så kan vi stå till tjänst! Vi har ett mycket engagerat team med bred kompetens av sportbilar, dessutom erfarenheten av vad som krävs för att lyckas i en bransch med många duktiga aktörer.

Vår bakgrund

Vår historia är inte så lång under namnet Johns Garage, men vår bakgrund med bilhandel sträcker sig 3 generationer bakåt i tiden. 1939 startade min farfar bilhandel och blev efterhand återförsäljare av Volkswagen och sedermera Scania & Audi under namnet E.G. Larsson Bil AB.

Denna verksamhet utvecklades vidare under ledning av min far och kom att när det var som störst innefatta 4 anläggningar och 150 medarbetare. 1992 valde min far att satsa på det som låg honom allra närmast hjärtat, Porsche. Från bakgården av det forna familjeföretaget servades och såldes Porschebilar och allt eftersom växte även denna verksamhet till att omfatta 3 kompletta Porscheanläggningar.

Själv fick jag förmånen att arbeta i och leda Porscheverksamheten under totalt 17 väldigt spännande och utvecklande år. Under denna tid hade Porsche en mycket framgångsrik utveckling och tog stora kliv framåt. 2018 startade för mig en ny väldigt spännande och förhoppningsvis lyckosam resa med nya möjligheter.

Jag hoppas att du är med på resan!

– John Larsson

Vi brinner för att förädla och bygga om!

Vår målsättning är att skapa ett “hem” för sportbilsentusiaster. Ett företag som inte bara säljer bilar utan snarare gör det som vi gillar allra bäst och vi tror att det är många fler som delar vår passion. Ett företag där allt inte räknas i antal sålda bilar, utan där upplevelsen och själva bilaffären blir ett nöje.

Vi tror att det finns många som inte bara vill skaffa sig en sportbil, utan också uppskattar livsstilen som kommer med att vara sportbilsägare. 

Våra kärnvärden

Relation

Vi vill skapa goda & långvariga relationer som byggs upp av förtroende, långsiktighet och kundnöjdhet, det är viktigt för oss! Med de förutsättningarna kommer också möjligheter att skapa goda affärer för alla involverade.

Kvalitet

Med rätt resurser och kompetens ger vi oss själva bästa förutsättningar att leverera hög kvalitet & service i såväl kunddialoger som bilarna vi jobbar med. För oss är hög kvalitet av yttersta vikt och vi strävar alltid efter att förmedla det i allt vi gör.

Engagemang

Med genuint intresse växer engagemang fram och med engagemang för dig som kund samt bilarna vi jobbar med och ett stort kontaktnät i bilbranschen skapar vi rätt förutsättningar för dig. Ett starkt engagemang för dig som kund innebär också att vi är lyhörda för era behov och alltid tillgängliga.

Samarbetspartners

Partners

Precis som produkterna vi jobbar med är vi även mycket noggranna med valet av rätt samarbetspartners. Nedan beskriver vi kort våra samarbetspartners och vad de kan göra för dig!
Icon

Qlean

Bilvård och omsorg med grön profil.
Läs mer
Icon

Svensk Bilgaranti

Svensk Bilgaranti är Nordens största leverantör av
garantitjänster till fordonshandeln.
Läs mer
Icon

DNB Nor

Genom DNB kan du välja olika typer av
finansiering när du köper en ny bil.
Läs mer
Icon

Revive

Bringing automotive legends into the 21st Century.
Electrification - Modern engineering.
Läs mer
Icon

CarBone

Cool stuff for air cooled enthusiasts. Car interior
design, upholstery and custom elements.
Läs mer
Icon

Borås Bilglas

Vi är ett engagerat glasmästeri med
stor kunskap inom bilglas.
Läs mer
Icon

PEAN

Performance parts for street and racing cars
Läs mer
Icon

Öhlins

Öhlins is the number 1 suspension manufacturer
of suspension for motorcycle and cars
within aftermarket.
Läs mer
Icon

Pure:est

pure:est is a Swedish car care brand. If you love the
feeling of a newly washed car, boat or RV as much
as we do you've found the right place.
Läs mer
Icon

Plantmore

Genom transparent plantering gör vi det möjligt för dig
att ge tillbaka motsvarande er CO2-påverkan som annars
inte går att undvika.
Läs mer