Skip to content Skip to footer

Sälj din sportbil

Vill du ha hjälp med att sälja din sportbil?

Vi kan erbjuda en smidig, trygg och ärlig försäljningsprocess av din sportbil. Vi tar oss an både försäljningsuppdrag och direkta inköp, och anpassar erbjudandet baserat på era önskemål.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för fortsatt dialog!
  Jag godkänner lagring och hantering av mina uppgifter på denna webbplats när jag använder detta formulär.

  Försäljningsuppdrag - så här går processen till

  Först tar vi fram ett förslag på upplägg baserad på de önskemål ni har samt en värdering baserat på informationen vi har kring bilen. Desto mer vi vet direkt om er bil, desto mer korrekt värdering. Vi samlar själva in så mycket information som möjligt för att kunna vara så pålästa som möjligt om det aktuella objektet.

  Vi tar in bilen för test i vår verkstad och säkerställer bilens skick samt eventuella underhållsbehov. Eventuella åtgärder diskuteras alltid innan vi börjar något arbete.

  Vi rekonditionerar bilen så att den blir så fin som möjligt och säkerställer att den ges bästa möjliga förutsättning att snabbt kunna säljas. Vi har professionella samarbetspartners i huset som hjälper oss med all bilvård.

  Vi fotograferar alla bilar i vår studio med vår bilfotograf och skapar även bilder och material för annonsering via sociala medier som Instagram & Facebook. Bilarna presenteras alltid med fullständig utrustningslista från fabrikanten samt all annan värdefull information kring bilen.

  Innan bilen utannonseras går vi igenom vår egen kunddatabas och ser om vi kan hitta en matchning på köpare som söker bil som liknar objektet. Det skall vara en fördel att ha kontaktat oss i förtid om det är något speciellt man söker!

  Bilen publiceras på nätet och syns då på vår hemsida, Bytbil, Blocket, Instagram & Facebook och i vissa fall även mobile.de och Elferspot. Vi når med andra ord ut till en väldigt bred publik och säljer våra bilar både över hela Sverige, men också internationellt.

  Slutligen säljs bilen till en ny lycklig ägare och innan den levereras löser vi eventuella tidigare billån, byter in bilen på oss så att försäkring automatiskt avslutas, och säkerställer att bilen är fullt leveransklar. I samband med leverans reglerar vi betalning mot dig som uppdragsgivare och upprättar inköpsavtal.

  Vad våra kunder har sagt

  En trevlig bekantskap med många spännande bilar och fina lokaler.

  Lennart Ericsson

  Kund

  Mycket bra bemötande av säljarna, trevliga och behjälpliga i min jakt på en ny bil!

  Jocke Martinsson

  Kund

  Härlig miljö och fantastiska bilar. Kunniga personer som verkligen kan Porsche. Nya som gamla modeller.

  Emil Jonsson

  Kund

  Riktigt smidig, enkel och trevlig process vid försäljning av bil. Proffsigt bemötande och hög kunskap. Rekommenderar starkt John med team!

  Micael Wiklander

  Kund

  Johns Garage är otroligt professionella och inger en trygghet med deras kunskap och engagemang från första kontakten. Kan bara rekommendera!

  Luong Lu

  Kund

  Verkligen en wow upplevelse när man träder innanför dörrarna.
  Underbar personal som gör att man vill köra dit igen och igen och igen.

  Thomas Righult

  Kund